Educatie, cultura, santatate si joaca la un loc

JOCURI ACTIUNE - JOCURI PENTRU COPII

jocuri
jocuri
Barbie games

Jocuri actiune

Scooby - Sandwich - Scooby Doo si Shaggy prepara un super sandwich, ajuta-l pe Scooby sa-l tina in echilibru si sa-l fereasca de fantome.
Scooby la cimitir - Scooby Doo este urmarit prin cimitir de o fantoma rea care daca-l ajunge il prinde de coada.
Scooby Snack - Arunca-i lui Scooby Doo si lui Shaggy biscuitii preferati, cu cat le dai mai multi cu atat castigi mai multe puncte.
Superman - O ploaie de meteoriti vine spre Metropolis. Ajuta-l pe Superman sa apere orasul, dar fereste-l de meteoritii de pe planeta Kripton.
Superman Returns - In urma unui sabotaj la Daily Planet sparturile cladirii ameninta multimea de pe strada, numai superman ii poate salva.
Batman si Blue Beetle - De cealalta parte a galaxiei Batman si noul sau partener Blue Beetle se pregatesc de lupta cu piratii spatiali ai lui Kanjar Ro.
Duck Dodgers 2 - Distruge toate cometele si navele din calea lui Duck Dodgers si a lui Porky.
Incredibilii - Incredibilul Dash te provoaca. El spune ca nu il poti prinde. Arata-i cat de mult se insala. Joaca Catch Dash.
Naruto - Pentru ca fiecare dusman al lui Naruto nu este in stare sa-l bata singur pe Naruto s-au inteles sa se adune toti dusmanii laolalta pentru a-i intinde o capcana.
Mario 2 - Inca un nivel cu Mario in incercarea sa de a scapa de creaturi si de a ajunge la fratele sau Luigi.
Hulk Smash up - Cat mai multe distrugeri trebuie sa faci ca sa ramai la fel de puternic, asa ca demoleaza cladirile, altfel te vei transforma intr-un simplu om.
Bubble Gum Run - In acest joc cu gume de mestecat, esti un baietel care trebuie sa colectezi chipurile zambitoare si sa ajungi apoi la EXIT.
Calatoriile lui Reemus 3 - Creatura periculoasa isi face iar aparitia exact ca in jocul The Visitor. Ajuta-i pe Remmus si pe Liam sa gaseasca creatura.
Gladiator - Esti un gladiator puternic si te lupti cu alti gladiatori, dar ca sa fi cel mai mare gladiator trebuie sa ii invingi pe toti.
Vindex Chronicle - Este un RPG cu un viteaz soldat roman de legenda care pleaca intr-o aventura plina de pericole.
spatiu
jocuri