Educatie, cultura, santatate si joaca la un loc

JOCURI DE STRATEGIE - JOCURI PENTRU COPII

jocuri
jocuri
Barbie games

Jocuri de strategie

Murloc - Un adevarat RPG! Gasesti armuri, sabii, faci experienta si quest-uri. Poti fi razboinic sau vrajitor, tu alegi.
Frontline Defense - Un super joc de strategie in care trebuie sa-ti pozitionezi soldatii si armele mari pentru a apara baza militara.
Razboi pe hartie - Acum hartia a ajuns campul de batalie pentru un razboi al ustensilelor. Foloseste creionul sau turelele pentru a elimina creaturile.
Lord of War 2 - Apara-te de invazia creaturilor construind turnuri de aparare si in Lord of War partea a II-a.
Star Trek - Renumitul serial Star Trek este acum sub forma unui joc online flash. Alege una din rase: human, klingonian, romulan, vulcanian cardassian sau ferengi si porneste la luptele spatiale.
Mori de vant - Planeta Pamant doreste sa fie cat mai ecologica, de aceea are nevoie de ajutorul tau sa plaseze niste turbine ecologice de producere a energiei electrice.
Aparare de zombie 2 - Zombie continua sa-ti invadeze teritoriul. Opreste aceasta invazie construind turnuri impotriva lor. La fiecare zombie omorat primesti bani, iar cu bani poti face upgrade la turnuri.
Ne dati ori nu ne dati - Copii vin cu ne dati ori nu ne dati pe strada ta de sarbatoarea Halloweenului, iar tu fiind un om politicos trebuie sa-i servesti pe fiecare cu dulciuri. Nu lasa nici un copil fara bomboane.
Lupte strategice - O echipa formata din soldati si masini speciale de lupta vor sa-ti invadeze teritoriul. Construieste-ti turnuri de atac impotriva lor si nimiceste-i degrab.
Warfare - Un adevarat macel intre echipa ta formata din soldati, masini de lupta, tancuri, tunuri si alte elemente de lupta si echipa adversa formata din soldati antrenati special pentru razboaie.
Orci si goblini - Orcii sau goblini vor sa-ti atace satul, de aceea tu fiind eroul acestui sat trebuie sa-i bati pe orci si goblini si sa-i alungi din satul tau.
Transformers Stronghold - Decepticonii, care sunt condusi de catre robotul Megatron au patruns in oras si vor sa-l invadeze. Misiunea ta de robot Transformers este sa apari orasul de acesti invadatori.
Invazia pinguinilor 2 - Pinguinii de la Polul Nord ti-au invadat din nou teritoriul si vin sa te atace. Tu va trebui sa construiesti tunuri, turele, turnuri de aparare, aseaza-le strategic ca sa fie eficiente si elimina pinguinii care intra in teritoriul tau.
Animalul de Servici - In acest joc iti vei putea regasi animalul caruia personalitatea ta i se aseamana. Alege una dintre poze care te caracterizeaza si afla la sfarsit rezultatul.
Eroii ataca - In acest joc ai la dispozitie mai multi supereroi foarte bine cunoscuti de toata lumea si trebuie sa ii plasezi pe cladiri in asa fel incat sa distrugi fiecare inamic inainte de a ajunga la tinta lor.
spatiu
jocuri