Educatie, cultura, santatate si joaca la un loc

JOCURI DE IARNA - JOCURI PENTRU COPII

jocuri
jocuri
Barbie games

Jocuri de iarna

Cadouri de Craciun - In timp ce patineaza Mos Craciun trebuie sa prinda cadourile care cad. Ajuta-l sa faca asta fara ca ele sa nimereasca in capul lui.
Mosul beat - Se pare ca nu toti Mosii sunt treji ... Uni mai beau din cand in cand ... Ajuta-l pe Mos Craciun sa bea cat mai mult vin ... pentru a deveni cel mai beat mos.
Hai Mos Craciun - A venit momentul ca Mos Craciun sa livreze tuturor copiilor cuminti cadouri. Pentru aceasta s-a suit pe niste schiuri si trebuie sa-l ajuti sa treaca de un traseu plin cu obstacole.
Spiridusi de Craciun - Ca sa fim in spiritul Sarbatorilor de Craciun va trebui sa ne deghizam in spiridusi sau ingerasi de Craciun. Fiecare dintre aceste creaturi supranaturale au o frumusete aparte.
Cadouri - Un nou joc de iarna in care iti testam cat de rapid poti sa dai click pe ecran intr-un anumit interval de timp. La fiecare click dat va cadea cate-un cadou din sania lui Mos Craciun.
Mosul si baloanele - Un nou joc sportiv de iarna, in care Mos Craciun trebuie sa faca cat mai multe duble pe picior cu baloanele. Daca scapi de prea multe ori baloanele pe jos ele vor exploda.
Mos Craciun fericit - Mos Craciun este fericit deoarece este seara de Craciun si trebuie sa imparta cadouri tuturor copiilor care au fost cuminti pe parcursul anului care tocmai s-a scurs. Sa vedem daca il poti ajuta cu ceva ...
Elfii Mosului - Elfii mosului au fost transformati in cei mai rai elfi. De aceea tu trebuie sa-i palesti pe acestia, deoarece ei doresc sa fure cadourile Mosului care sunt destinate copiilor.
Fulgi de zapada - In acest joc de iarna, iarna a venit si fulgii de zapada cad din cer. Tu trebuie sa ajuti fulgi de zapada ca cada in cercul aflat pe harta. Acest joc necesita o indemanare aparte.
Dute Mos Craciun - Nu il lasa pe Mos Craciun sa cada jos pentru a nu ti se scadea din punctajul total. De fiecare data cand aterizezi pe capul unui pitic primesti puncte, ai grija sa nu cazi pe langa.
Mos Craciun e star rock - Mos Craciun vrea sa demonstreze intregii lumi ca are ureche muzicala si ca stie canta la chitara electrica la fel de bine precum un star rock. Ajuta-l sa reuseasca aceasta performanta.
Santa - Mos Craciun trebuie sa imparta cadouri copiilor cuminti si are nevoie de ajutorul tau. Ajuta-l pe Mos Craciun sa arunce cat mai multe cadouri pe horn pentru ca copiii din casele unde ai aruncat cadourile sa fie fericiti.
Prima zapada - A venit toamna si frunzele au inceput sa cada. Daca doresti ca iarna sa vina mai repede ajut-o pe aceasta zana sa-ti indeplineasca dorinta.
Razbunarea lui Rudolf - Mos Craciun are nevoie de ren si elfi pentru a face rost de cat mai multe cadouri.
Salturi Mos Craciun - Trebuie sa-l lansezi pe Mos Craciun cat mai departe impreuna cu sacul lui plin cu cadouri. Cand il arunci trebuie sa ti cont de directia vantului si puterea lansarii.
spatiu
jocuri