Educatie, cultura, santatate si joaca la un loc

JOCURI DE INDEMANARE - JOCURI PENTRU COPII

jocuri
jocuri
Barbie games

Jocuri de indemanare

Intalniri prieteni - Incearca sa ajungi la intalnire in timp util. Gaseste iesirea si evita sa te intalnesti si cu alte persoane.
Livreaza scrisorile - Fetita Sue vrea sa devina acum postarita, dar mai intai trebuie sa dea un test de aptitudini. O poti ajuta sa-l ia ?
Strange aurul - Ai la dispozitie un instrument special de extras aur. Trebuie sa culegi tot aurul din jur pentru a trece la nivelul urmator.
Friptea - Cred ca cu toti stiti renumitul joc de copii Friptea. Este acelasi joc, doar ca virtual si aici nu vei suferi cu palmele.
Lupta spatiala - Esti o nava spatiala cu extraterestrii si trebuie sa rapesti animalele de pa harta, dupa care sa aterizezi pe spatiul amenajat pentru aterizare.
Tornado Mania - Un om de stiinta a creat o tornada si ti-a dat puterea sa o controlezi. Distruge tot orasul cu ajutorul tornadei inainte ca sa apuce sa scape din oras.
The Squirrel Harvest - A sosit toamna si veverita isi faca provizii pentru iarna. Trebuie sa o ajuti sa prinda cat mai multe ghinzi si sa te feresti de viermi.
Cosmarurile - O scumpa fetita s-a pus sa doarma umpic pe campia cea verde. Ai grija sa nu lasi cosmarurile ei sa o trezeasca. Trebuie sa distrugi cosmarurile prin orice mijloc posibil.
Nano - Un joc care iti pune indemanarea la incercare. Trebuie sa muti aceasta forma dreptunghiulara in locul indicat de sageata. Ai grija sa nu o arunci jos in timp ce o muti.
Gorillaz - Trupa de muzica Gorillaz te invita la un dans. Tine pasul alaturi de trupa si ai grija ce miscari faci ca sa fii in ritmul melodiei si in lumina reflectoarelor.
Mitten din Bolt - Un nou joc cu personajele din desenele animate Bolt, marca Walt Disney. Ajut-o pe pisica Mitten din Bolt sa adauge in cosul lui Bolt, hot-dogi care sar din standul cu hot-dogi.
Intalneste familia Robinson - Personajele din desenele animate Disney Intalneste familia Robinson, va asteapta intr-un nou joc de indemanare. Distruge bulinele de aceiasi culoare pentru a termina nivelul.
Horton - Ajuta-l pe domnul Horton sa colecteze toti ursuletii de plus in timp ce tine un platou cu multe pahare de sticla. Ai grija sa nu spargi paharele de sticla si sa colectezi toti ursuletii care cade din cer.
Creaza roboti - Un nou joc facut de producatorii de la Ice Age, si anume Robots. In acest joc trebuie sa creezi roboti, asambland fiecare partea a robotolui in ordinea corecta. Ai grija la timp, ai la dispozitie doar 30 de secunde.
Aeroplanul - Veverita din acest joc de indemanare doreste sa devina un pilot de avioane adevarat. Pentru aceasta va trebui sa treaca printr-o serie de examene cu aeroplanul. Sa vedem daca vei trece sau nu testele...
spatiu
jocuri