Educatie, cultura, santatate si joaca la un loc

JOCURI JETIX - JOCURI PENTRU COPII

jocuri
jocuri
Barbie games

Jocuri jetix

Pucca fugi! - De Dragobete Garu i-a luat lui Pucca un cadou. De invidie Tobe, Ching si Abyo vor sa il lase pe Garu fara cadou. Ajuta-l pe Garu sa scape de urmaritori.
Blossom - In acest joc de dress up unul din personajele Powerpuff Girls te asteapta sa-i alegi tinuta.
Power Rangers Ninja - Echipa de super eroi Power Rangers de pe fostul canal de desene animate Jetix TV ( actualul Disney Channel ) te invita la joc. Ai grija la capcane si colecteaza simbolurile.
Aventura lui Timmy - Ajuta-l pe Timmy un personaj de pe canalul de desene animate Jetix sa colectioneze cat mai multe obiecte magice si sa se fereasca de pericole.
Power Rangers - Pentru fanii Power Rangers, un joc de actiune in care bati tot ce intalnesti in cale.
Vrajitoarele Witch 2 - Printul Phobos l-a trimis pe Cedric pentru a se lupta cu voi vrajitoarele. Invinge-l pe Cedric, dupa care si pe Phobos. E timpul sa evadezi de pe Meridian.
Vrajitoarele Witch - Vrajitoarele Witch se antreneaza pentru a apara Vailul, numai cu rank-ul Full-Fledged Guardian sunt in siguranta.
Kim Possible majoreta - Un nou joc de pe canalul de desene animate Jetix in care personajele principale sunt: Kim Possible, Ron Stoppable si Rufus. Trebuie sa demonstrezi ca sunt si ei buni ca si majorete.
Curse cu Power Rangers - Echipa Power Rangers - forta mistica te invita la o intrecere cu scuterele. Trebuie sa-ti intreci prietenii si colegii echipei Power Rangers si sa termini pe primul loc.
Phineas si Fearb - Phineas si Fearb, personajele de pe Disney Channel, doresc sa evadeze din Mole-tropolis. Pentru aceasta au folosit un buldozer si au sapat in pamant. Au dat de niste camere cu diamante. Ajuta-i sa fure diamantele, dar ai grija la cartiele care le pazesc.
Kim Possible - Ajut-o pe Kim sa-i opreasca pe cei care au intrat in Tri-City Museum.
Imbrac-o pe Kim - Ron Stoppable a convins-o pe prietena sa, Kim Possible sa-si ia o vacanta. Kim are nevoie de ajutorul tau pentru a alege niste haine lejere pentru vacanta ei.
Hugo - Ajuta-l pe Hugo sa adune pietre pretioase.Ai grija la obstacolele si pericolele care te pandesc la tot drumul.
Diferente Phineas si Fearb - La fiecare nivel ai cate doua imagini cu mici diferentieri intre ele. Tu trebuie sa gasesti aceste diferentieri in cel mai scurt timp posibil. In aceste imagini sunt personajele tale favorite din Phineas si Fearb de pe Disney Channel.
Oliver, cautatorul de comori - In acest joc cu personajele Disney din Hannah Montana, Oliver a devenit cautatorul de comori. El vrea sa cauta pe plaja comoara mult visata de aceea are nevoie de ajutorul tau. Cu ajutorul instrumentelor care le are la dispozitie va trebui sa gasim comoara.
spatiu
jocuri