Educatie, cultura, santatate si joaca la un loc

JOCURI DE LOGICA - JOCURI PENTRU COPII

jocuri
jocuri
Barbie games

Jocuri de logica

Dragul meu Johnny - De cand a ajuns in Venetia nu se gandeste decat la Johnny Bravo. Asa ca se plimba cu gondola si prinde inimioare de dragul lui Johnny.
Shrek Memory - In acest joc Shrek iti testeaza memoria sa vada daca ai retinut personajele din seria filmului de desene animate "Shrek".
The Incredibles Memory - Intoarce cartile potrivite astfel incat sa faci perechi doua cate doua cu aceleasi personaje, intr-un timp limitat.
Garfield Memory - In acest joc Garfield iti testeaza memoria sa vada daca ai retinut personajele din filmul "Garfield".
Bongo Balls - Acest joc este un joc gen zuma deluxe in care trebuie sa faci perechi a cate minim 3 bile de aceiasi culoare.
The Domino Knight - Cavalerul din joc trebuie sa ajunga la castel dar trebuie sa ii croiesti drumul cu ajutorul pieselor de domino.
Joaca la ruleta - Clasicul joc de noroc, jocul la ruleta. Ai nevoie de gandire pentru a miza in locul potrivit si de mult noroc pentru a castiga.
Gaseste diferentele - In acest joc de logica ai in fata 2 imagini care par ca sunt identice, dar nu sunt. Tu trebuie sa gasesti diferentele dintre ele.
Lumea mistica - Un nou joc care ne pune mintea la contributie. Trebuie sa gasesti diferentele dintre cele 2 imagini apropiate din lumea mistica.
Unde in lume? - Un joc educativ de geografie in care trebuie sa ghicesti unde s-ar putea afla pe harta constructia celebra curenta.
Puzzle Twilight - Ai de ales unul din cele 7 puzzle cu personajele din filmul Twilight. Trebuie sa unesti toate piesele din puzzle si sa le intorci in dupa pozitia in care sunt asezate.
Cuburi - Un joc de logica dar si de indemanare. Formeaza perechi de cuburi 3d a cate minim 3 cuburi de aceiasi culoare, pana elimini toate cuburile de pe plansa.
Moonrise - Capitolul IV din seria jocului Being One: Moonrise. Extraterestrii, vampiri, comete, asteroizi, experimente si multe alte mistere care trebui dezlegate.
Zombies - O noapte obisnuita de Halloween s-a tranformat intr-un adevarat cosmar. Ai ramas singur inchis in casa, fara curent si lumina. Ce s-o fi intamplat? Dezleaga misterul.
Masinaria 2 - Aventura si suspansul continua alaturi de jocul Masinaria: te-ai jucat pe jocul Submachine 2 si dintr-o data ai cazut jos. Oare ce s-a intamplat?
spatiu
jocuri