Educatie, cultura, santatate si joaca la un loc

JOCURI IMPUSCATURI - JOCURI PENTRU COPII

jocuri
jocuri
Barbie games

Jocuri impuscaturi

Buzz Lightyear - Prietenul lui Woody din Toy Story cauta raufacatorii prin galaxie. Elimina creaturile diabolice si robotii, dar ai grija sa nu tragi in omuletii verzi.
Dead Frontier 2 - Multi zombie flamanzi si insetati de sange iti dau tarcoale. Jocul aduce cu filmul "I Am Legend" cu Will Smith.
Covert Front - Ajuta-l pe agentul secret pe nume Kara sa se infiltreze in conacul lui Karl von Toten pentru a descoperi niste secrete incredibile.
Covert Front 2 - Agentul secret Kara isi continua cercetarile pentru a descoperi ce ascunde conacul omului de stiinta Karl von Toten.
The Next Floor - Este un joc alb-negru cu impuscaturi in care trebuie sa aperi liftul de creaturile care vin sa-l doboare.
Zayo 2 - Aventura continua, alaturi de Zayo eroul acestui oras. Niste tantari mutanti gigantici te ataca. Trebuie sa-i dobori si sa iesi din aceasta pestera.
Thing Thing Arena 2 - Alege o tinuta pentru personajul tau, o misiune care sa se potriveasca stilului tau si cel mai bun sa castige.
Scoala de cowboy - Ai la dispozitie 30 de secunde pentru a te antrena pe niste tinte false. Ai grija sa nu le ratezi pentru ca astfel nu vei ajunge un cowboy adevarat.
Primary Assault - Esti un agent secret si ai misiunea sa anihilezi rebelii din zona. Ai grija ca sunt o gramada si sunt foarte bine inarmati.
Robotii Zubo - Zubos vor fi eroii jocului, acestia avand sarcina sa apere propria lume, Zubalon, de asaltul lui Big Head si de clonele sale de Zubo. Jucatorii vor avea ca scop pe parcursul jocului sa recruteze cat mai multi Zubo, sa-i antreneze si sa le dea sarcini pentru a urmari clonele lui Big Head.
EEville - Un nou joc cu impuscaturi facut de cei de la ejocuri.ro. Este noaptea de Halloween si esti singurul supravietuitor in fata zombilor. Vei rezista oare pana la aparitia soarelui ?
Misiune speciala - Din cauza unui experiment terorist unde au folosit o arma biologica, teroristii au creat o armata biologica din zombie. Trebuie sa-i faci fata acestei armate si sa-i prinzi pe teroristi.
Mercenarul - Un nou joc shooter in care faci parte dintr-o echipa de mercenari. Trebuie sa alegi unul dintre mercenari si sa elimini raufacatori care vin sa te atace.
Zombie pe strada - Desi Halloweenul a trecut zombie inca se plimba pe strada si ataca oamenii. Tu trebuie sa-i elimini armatele de zombie si sa faci curatenie in oras.
Tancuri online - Ai la dispozitie un tanc super dotat cu rachete care au o capacitate extraordinara de tragere. Trebuie sa relgezi tinta astfel incat aceste rachete sa distruga inamicii.
spatiu
jocuri