Educatie, cultura, santatate si joaca la un loc

JOCURI SPORT - JOCURI PENTRU COPII

jocuri
jocuri
Barbie games

Jocuri sport

Fotbal cu Johnny Bravo - Johnny Bravo, ingamfatul personaj de pe cartoon network este de data aceasta in poarta. Incearca sa-i dai cat mai multe goluri pentru a-l invinge.
Scooby cu skateu - Iata ca Scooby Doo vrea sa devina un skater profesionist. Ajuta-l sa invete trucuri noi.
Shrek extreme - Iata ca Shrek vrea sa-i uimeasca pe Magarus, Motanul Incaltat si mai ales pe Fiona cu acrobatiile sale.
The Incredibles 2 - Frozone este un super-surfer, de aceea s-a decis sa patineze pe blocurile orasului. Colecteaza cat mai multe puncte bonus si sari cand este nevoie.
Power Pong - Joaca-te ping-pong (tenis de masa) cu calculatorul si invinge!
Free kick Challenge - In acest joc cu lovituri libere trebuie sa tragi la poarta si sa inscrii din diferite pozitii.
Champions League - Participi la cea mai mare competitie de fotbal a cluburilor, poti sa joci cu Barcelona, Milan, Arsenal si altele.
Goal 2 - Acest joc este facut dupa filmul Goal 2 si trebuie sa executi lovituri libere cu precizie pentru ca portarul apara foarte bine.
Fotbal WorldCup - In acest joc de fotbal esti la antrenamentul campionatului mondial de fotbal si trebuie sa lovesti mingea cat mai mult fara sa o lasi sa cada pe teren. Scoate cel mai bun punctaj.
Box - In acest joc sportiv esti invitat sa-ti lovesti inamicul intr-un joc de box online.
Curling online - Calculeaza-ti puterea si directia bilei si concoreaza impotriva calculatorului intr-un joc de curling. Castiga cel care are mai multe puncte la sfarsitul rundei.
Harry Potter Vajhatz - Harry Potter este iar la Hogwarts si participa la Vajhatz, jocul cel mai popular si mai greu al magicienilor studenti.
Baseball - Sezonul de baseball este pe cale sa inceapa. Tu trebuie sa te pregatesti si sa faci antranamente alaturi de coechipierii tai.
David Beckam - Un nou joc de fotbal pentru fanii marelui fotbalist David Beckam. Suteaza la poarta si inscrie din diferite pozitii.
Hochei minimax - Ai reflexe bune si te crezi rapid ? Atunci poti incerca un joc produs de Minimax, se numeste hochei in aer. Alege-ti echipa favorita si loveste mingea si inscrie puncte pentru echipa ta!
spatiu
jocuri