JOCURI PENTRU COPII
Link Sponsorizat
L0GIN JUCATORI

User

Parola

Tine Minte

Nu esti membru inca?

PUBLICITATE

Top Jucatori
Cautari jocuri pe Site
JOCURI CU BILE

Te invitam in cea mai noua categorie a site-ului nostru de jocuri si anume jocuri cu bile.O categorie in care cele mai cautate jocuri cu bile vor fi puse la loc de cinste.
Testeaza-ti perspicacitate, logica si indemanarea in pagina noastra.
Inca de la inceput iti spunem ca alegem doar cele mai jucate jocuri cu bile , jocuri care au fost votate si au cel mai bun scor.
Speram sa va distrati si va promitem ca vom adauga doar cele mai bune jocuri cu bile !

Disractie placuta !
Bila rosie si cea albastra Icon
0 Stars Icon
Bila rosie si cea albastra
Da, chiar asa se numeste jocul, Bila rosie si cea albastra.Pare un nume ciudat pentru un joc din categoria jocuri cu bile, dar daca asa au vrut producatorii sa-l numeasca noi nu avem ce face.Ajuta cele doua bile sa treaca de toate obstacolele si sa adune cat mai multe diamante.
Billi Li Icon
5 Stars Icon
Billi Li
Te invitam sa joci cel mai nou joc cu bile adaugat pe site-ul nostru.Aseaza 5 bile in linie verticală, orizontală sau pe diagonala diagonală. Obiectivul jocului este sa faci cat mai multe puncte, puncte care sunt adaugate de fiecare data cand elimini bile de pe tabla. Succes!
Bubble Icon
0 Stars Icon
Bubble
Bubble este unul din cele mai jucate jocuri cu bile din toate timpurile.Acest joc nu este cel mai bun joc din aceasta categorie, insa a reusit sa prinda foarte bine la public. Ce trebuie sa faci! Pai trebuie sa elimini grupuri de minim 3 bile de aceasi culoare pentru ca castiga cat mai multe puncte.
Fabrica de bile Icon
0 Stars Icon
Fabrica de bile
Obiectivul acestui joc este sa grupezi rotile zimtate de aceeasi culoare in spirale. De indata ce trei sau mai multe roti sunt adiacente una de cealalta, se vor conecta si le vor trimite masinilor si utilajelor din spate. Daca cineva ar intreba cum trebuie sa arate jocul cu bile perfect , acesta ar fi Fabrtica de bile, o reprezentatie perfecta a acestor jocuri cu bile.
1
© xjocuripentrucopii.com. Toate drepturile rezervate. - Politica de confidentialitate