JOCURI PENTRU COPII
Link Sponsorizat
L0GIN JUCATORI

User

Parola

Tine Minte

Nu esti membru inca?

PUBLICITATE

Top Jucatori
Cautari jocuri pe Site
ZUMA

Sunt aproape sigur ca multi dintre voi ati jucat macar o data zuma, fie online fie in varianta pc.
In aceasta sectiune a site-ului xjocuripentrucopii.com iti propunem o serie de jocuri zuma care se pot juca online ( nu este nevoie de instalare in pc).
Daca producatorii jocului original zuma au dezvoltat doar cateva jocuri pe internet gasim peste 1000 de jocuri din aceasta categorie, jocuri care sunt aproape identice cu jocul original zuma.

Astfel de jocuri poti gasi si in aceasta pagina. Te invitam acum sa intri pe cea mai completa pagina de jocuri zuma, pagina in care vei gasi: jocuri zuma, zuma deluxe, zuma gold, zuma revenge si multe alte jocuri zuma.

Aceste fiind spuse va invitam sa aflati mai multe despre celebrul joc zuma, incercand chiar tu acest joc.
Cangurul Zuma Icon
3 Stars Icon
Cangurul Zuma
Ajuta cangurul sa elimine bilele inainte ca acestea sa ajunga la el. Grupeaza bile de aceasi culoare pentru a putea sa le elimini.Acest joc din pagina site-ului de jocuri zuma are 40 de nivele foarte interesante.
Gargarita Zuma Icon
3 Stars Icon
Gargarita Zuma
Majoritatea jucatorilor de jocuri zuma sunt obisnuiti doar cu platforma originala zuma. Noi incercam sa diversificam paleta de jocuri zuma. Gargarita zuma este un joc in care trebuie sa distrugi cat mai multe gargarite formand perechi identice de minim 3 gargarite.
Suma Icon
3 Stars Icon
Suma
Suma este unul din cele mai complete jocuri zuma realizate pana acum.Cu o grafica excelenta, sunete bine alese si un control excelent, acest joc face jocul original zuma sa paleasca in fata lui.
Zuma deluxe Icon
3 Stars Icon
Zuma deluxe
Zuma deluxe este unul din cele mai jucate jocuri zuma de pe internet.: Elementele grafice ale jocului Zuma Deluxe sunt destul de bine realizate insa nu vei avea nevoie de ultima aparitie in placi video sau computere performante sa te bucuri de acest zuma delux.
Zuma revenge Icon
3 Stars Icon
Zuma revenge
ff.com va prezinta cel mai nou joc oferit de popcap celebrul producator de jocuri zuma. Au fost adaugate si cateva functii de putere: laserul care va face sa dispara orice bila ii sta in cale, aruncarea a trei ghiulele din gura broastei care vor distruge bilele la atingere
1
© xjocuripentrucopii.com. Toate drepturile rezervate. - Politica de confidentialitate