Educatie, cultura, santatate si joaca la un loc

AI CAUTAT JOCURI PENTRU COPII - CALATORIE - JOCURI PENTRU COPII

jocuri
jocuri
Barbie games

Ai cautat jocuri pentru copii dupa cuvantul cheie: calatorie

Calatorie in spatiu cu Wall-e - Cei doi robotei din desenele animate Wall-e te asteapta intr-o noua aventura, in care va trebui sa calatoresti prin spatiu, evitand pericole ca asteroizi, sateliti si altele pentru a-ti intalni prietenul robotel.
Calatorie in Timp - Acest om a calatorit in timp din greseala si a ramas prins in Evul Mediu. Tehnologia era zero pe atunci asa ca in acest joc tu va trebui sa il ajuti sa revina inapoi in prezent. Pune-ti mintea la contributie, leaga lucruriile cap la cap pentru a face acest lucru.
Magarusul si motanul - Cei mai buni prieteni a lui Shrek si anume Magarusul Donkey si motanul incaltat te invita la o calatorie prin tinutul Far Far Away. In drumul tau va trebui sa sari peste capcane si sa te feresti de copaci.
Robotii extraterestrii - Robotii extraterestrii au invadat intregul pamantul. Tut trebuie sa distrugi toti extraterestrii si sa-ti faci munca mai usoara cumparand arme din banii obtinuti de la monstrii.
The Domino Knight 2 - Cavalerul nostru a plecat intr-o noua calatorie in partea a doua a jocului The Domino Knight. Ajuta-l sa ajunga la destinatie.
Vindex Gladiator - Este un RPG cu un gladiator pe nume Vindex care vrea sa ajunga la Roma. Pe parcursul calatoriei va avea de infruntat multe greutati.

(6 rezultate gasite)

spatiu
jocuri