Educatie, cultura, santatate si joaca la un loc

AI CAUTAT JOCURI PENTRU COPII - CAUTA OBIECTE ASCUNSE - JOCURI PENTRU COPII

jocuri
jocuri
Barbie games

Ai cautat jocuri pentru copii dupa cuvantul cheie: cauta obiecte ascunse

Gaseste Animalele de Casa - In acest joc de gasit obiecte pierdute esti un detectiv faimos in gasirea animalelor ratacite. Ajuta stapanii sa se reuneasca cu animalele lor de casa pierdute pentru ca ei sa traiasca fericiti. cauta-i prin toate locurile iar dupa ce le-ai gasit pe toate treci la urmatorul caz.
Jenny Camera Nebuna - Ajut-o pe Jennt sa faca curat prin camera nebuna, cautand pentru ea obiectele din lista fiecarui nivel. Fa aceasta intr-un timp cat mai scurt pentru a obtine un punctaj mare si pentru a o face fericita pe tanara.
Misterul Dragonului Auriu - Acesta este un joc de cautat obiecte ascunse intr-un apartament cu aranjamente chinezesti. Tu va trebui sa gasesti tot felul de carti chinezesti care sunt ascuns foarte bine. Fi atent si uite-te bine de doua ori peste tot. Succes.
Obiecte Ascunse SpongeBob - Un joc care te pune pe ganduri si care te face sa iti folosesti mintea la maxim este acuma gratis la dispozitia voastra. In acest joc tu va trebuie sa gasesti toate monedele ascunse in acel tablou cu spongebob. Daca cumva nu te descurci chiar deloc, ai voie sa te ajuti de trei ori folosind butoanele de la Hint. Distractie placuta iti dorim.
Secretul Templului - Tu esti blocat in temnita unui templu misterios si obiectivul tau principal este sa evadezi cat de repede poti. Culege toate obiectele si lucurile care crezi ca iti sunt necesare pentru evadare. Succes iti dorim.

(5 rezultate gasite)

spatiu
jocuri