Educatie, cultura, santatate si joaca la un loc

AI CAUTAT JOCURI PENTRU COPII - CU CASCADORII - JOCURI PENTRU COPII

jocuri
jocuri
Barbie games

Ai cautat jocuri pentru copii dupa cuvantul cheie: cu cascadorii

Cascadorii Scooby - Scooby Doo are mare nevoie de tine in acest joc cu motociclete. El trebuie sa faca cascadorii cu motocicleta, insa el nici macar nu stie sa se dea. Distreaza-te de minune conducand-ul pe Scooby pe aceea motocicleta pe acest site de jocuri pentru copii.
Cascadorul - In acest joc ai sansa sa fi neinfricatul pilot care va trebui sa incerci sa sari cu masina peste alte vehicole si sa nu cazi in prapastia ce urmeaza dupa zona de aterizare.
Curse pe blocuri - In acest joc tu va trebui sa sari de pe un bloc pe altul cu o masina. Adrenalina o sa fie la maxim daca vei intra in joc. Fa cele mai tari sarituri din lume conducand aceea masina puternic. Distractie placuta.
Oaia Chuck - Chuck Norris si-a cumparat o oaie pe masura lui si in acest joc vrea sa o puna sa faca cateva cascadorii interesante. Ajuta aceasta oaie sa zboare cat mai departe pentru a castiga experienta si a merge la celalat nivel. Distractie placuta impreuna cu Chuck.
Spectacolul delfinului - In acest joc esti un delfin care trebuie sa sustina cel mai important spectacol din viata lui. Fi atent ca trebuie sa faci fiecare miscare perfecta pentru a reusi sa atragi publicul de partea ta si pentru a primi hrana suficienta de la antrenoarea ta.
Super Masini - cu siguranta iti va placea acest joc in care tu va trebui sa conduci cateva masini super puternice. Obiectivul tau este sa faci cascadorii in aer cu ele pentru a face cat mai multi bani. cu banii facuti de pe fiecare runda iti poti imbunatatii masina sau iti poti cumpara alta, asta ramane la latitudinea ta. Fi cel mai bun sofer si distreaza-te de minune in acest joc.

(6 rezultate gasite)

spatiu
jocuri