Educatie, cultura, santatate si joaca la un loc

AI CAUTAT JOCURI PENTRU COPII - DEE DEE - JOCURI PENTRU COPII

jocuri
jocuri
Barbie games

Ai cautat jocuri pentru copii dupa cuvantul cheie: dee dee

Billy si Mandy joaca fotbal - Billy si Mandy de pe Cartoon Network trebuie sa il invinga la lovituri libere pe Negri. Ajuta-l pe Billy sa tinteasca si sa loveasca mingea cu destula putere pentru a inscrie.
Comoara lui Deep - Comoara lui deep este pentru el mancarea. Ajuta-l sa pescuiasca mancarea buna, de aceea ai grija ce prinzi in carlig.
Deep Freze - Mos Craciun s-a transformat intr-un super politist. Are un pistol la indemna cu care trebuie sa-i inghete pe toti renii si spiridusii rai. Ai grija sa te feresti de ei pentru ca vor sa-ti faca rau.
Dexter - Un robot a fugit din laboratorul lui Dexter si s-a ascuns undeva in casa, gaseste-l inaintea parintilor!
Dexter Labyrinth - dee dee a umblat prin laboratorul lui Dexter si a introdus tot felul de virusi in intreg sistemul lui Dexter. Va trebui sa te teleportezi in sistem si sa elimini toti virusii invadatori pe care dee dee i-a introdus din gresala.
Dexter Laser Lab - dee dee vrea sa dea o petrecere de ziua ei de nastere si pentru aceasta l-a rugat pe Dexter sa o ajute sa decoreze camera ei. Din fericire Dexter tocmai a terminat ultima sa inventie si anume Triny Tron Laser 2000. Ajut-o pe dee dee sa-si faca posibila cel mai tare party in casa!
Dexter lupta cu Ochii Rosii - In acest joc cu Dexter lucra la un experiment optic si din gresala a dat drumul la o gramada de monstrii ochi rosii. Tu trebuie sa-i elimini pe toti.
Dexter Mix Master - Folosind noua inventie a lui Dexter si anume Mix Master 3000, Dexter vrea sa-si faca proprile albume cu muzica. De aceea a pus-o pe dee dee sa vanda si sa livreze cd-urile la toti prietenii ei. dee dee va trebui sa se grabeasca sa livreze in timp cd-urile altfel clientii vor pleca suparati.
Dexter Robot Rumble - Dexter si Mandark si-au construit fiecare cate-un robot in laboratorul personal. Tu esti in pielea lui Dexter si trebuie sa controlezi robotul intr-o bataie de roboti. Va trebui sa dai pumni si picioare si sa te feresti de loviturile robotului lui Mandark. Sora ta, dee dee va arbitra meciul de box.
Dexter si jucariile - dee dee a folosit o noua inventie a lui Dexter pentru a aduce jucariile la viata. Oprestele pana nu afla parintii.
Johnny Deep - Johnny deep vrea sa doboare un record din cartea recordurilor la scufundatul in ocean. El trebuie sa sara de pe propria barca in ocean si sa se scufunde cat mai jos. Ajuta-l sa se fereasca de mine sau de meduze.
Trupa lui Dee Dee - Enervat de faptul ca dee dee si prietenele ei se amesteca in treburile lui Dexter, acesta le-a trimis pe luna. Tu trebuie sa sari cu masina fetelor peste gropile de pe luna.

(12 rezultate gasite)

spatiu
jocuri