Educatie, cultura, santatate si joaca la un loc

AI CAUTAT JOCURI PENTRU COPII - JOC CU CIFRE - JOCURI PENTRU COPII

jocuri
jocuri
Barbie games

Ai cautat jocuri pentru copii dupa cuvantul cheie: joc cu cifre

Cutia neagra - O cutie neagra si o camera de tip emo. Sa vedem de poti descifra ce s-a intamplat aici, incercand sa adunci cat mai multe indicii si probe.
Dora and Hidden numbers - Dora, alaturi de prieteni ei te invita la un joc educativ pentru copii. In acest joc ai obiectivul de a gasi toate numerele de la 1 la 15 in imaginea cu Dora si prietenii. In timp ce te joci vei invata sa numeri de la 1 la 15.
Dora and Hidden numbers 2 - Dora isi continua aventura alaturi de prietenii ei imaginari. In acest joc educativ pentru copii, vom invata impreuna cu Dora sa numaram de la 1 la 20. Gaseste toate numerel de la 1 la 20 care sunt ascunse in locurile pe care Dora le viziteaza.
Gaseste numerele - cifrele s-au ascuns de tine si s-au camuflat foarte bine. Gaseste fiecare cifra de la 1 la 25 si trage in ea. Oare pe unde se pot ascunde ele?
Madagascar si Cifrele - Personajele principale din desenele animate Madagascar si anume: Girafa Melman, zebra Marty, leul Alex, hipopotamita Glori si pinguinii din Madagascar, te asteapta sa ii ajuti la cautarea cifrelor de pe posterul cu ei.
Pinochio la scoala - Pinochio se pregateste sa mearga pentru prima data la scoala, dar pentru aceasta trebuie mai intai sa te pregatesti alaturi de tatal tau, Gepeto. Gaseste toate numerele din fiecare imagine in cel mai scurt timp pentru a obtine un punctaj bun.
Tarzan si cifrele - Tarzan vrea sa-i arate frumoasei Jane toate secretele pe care jungla africana le ascunde, atat animale cat si vegetatie. Dar mai intai de toate va trebui sa gasesti toate cifrele ascunse de cei doi prin aceasta minunata jungla.

(7 rezultate gasite)

spatiu
jocuri