Educatie, cultura, santatate si joaca la un loc

AI CAUTAT JOCURI PENTRU COPII - JOCURI ZAC SI CODY - JOCURI PENTRU COPII

jocuri
jocuri
Barbie games

Ai cautat jocuri pentru copii dupa cuvantul cheie: jocuri zac si cody

Ashley Tisdale - In acest joc cu celebritati, Ashley Tisdale, cantareata si vedeta in serialul zack and cody, te asteapta sa o imbraci dupa noua moda. Va trebui sa alegi din fiecare categorie ceea ce ii corespunde.
Golf in Cer - In acest joc cu Donald, el s-a hotarat sa se joace golf insa nu se prea pricepe, deoarece se afla intr-un balon cu aer cald si nu se poate concentra la lovituri. Ajuta-l tu sa trimita mingile in gaurile destinate si nu in nori.
Magie cu Zack si Cody - De data aceasta cody si celelate vedete din zack si cody au fost rapite de un vrajitor malefic si inchise intr-o inchisoare. singurul ramas este zack, care va trebui sa-si salveze prietenii. Foloseste magia pentru aceasta ...
Party cu Zack si Cody - Cel mai tare joc cu zack si cody. Cei doi au organizat o petrecere cu pizza unde sunt invitati sa participe toate vedetele Disney. Ai grija sa nu fie prins de parintii sai, deoarece petrecerea se desfasoara fara stirea lor.
Zack si Cody - Vedetele Disney, zack si cody vor sa o deranjeze pe Maddie. In timp ce aceasta serveste la magazinul unde este angajata, zack si cody vor sa fure snack-urile din magazinul ei. Ai grija sa nu va prinda ...
Zack si Cody gatesc - In acest joc cu zack si cody, cei doi baieti nazdravani de pe canalul de desene animate Disney Channel te invata sa gatesti cele mai bune prajituri. Dupa ce le-am terminat de gatit poti incepe o bataie cu mancare.

(6 rezultate gasite)

spatiu
jocuri