Educatie, cultura, santatate si joaca la un loc

AI CAUTAT JOCURI PENTRU COPII - JOCURI CUPLURI - JOCURI PENTRU COPII

jocuri
jocuri
Barbie games

Ai cautat jocuri pentru copii dupa cuvantul cheie: jocuri cupluri

Alex Pettyfer si Emma Roberts - De data aceasta in Famous Couples (cupluri faimoase) ii avem ca reprezentanti pe Alex Pettyfer si Emma Roberts. Cei doi actori premiati la Hollywood formeaza un cuplu frumos. Crezi ca le-ar sta bine si in realitate?
Colegi de Clasa - In acest joc ai sarcina de a identifica numerele pentru a-i ajuta pe cei doi tineri sa se cunoasca. Trecand nivelele ei se vor placea din ce in ce mai mult pana ce vor ajunge sa-si dea intalnire. Ajuta-i gasind toate numerele ascunse.
Cuplul Indragostit - In acest joc de tip dress-up misiunea ta este sa ajuti acest cuplu indragostit sa imbrace niste tinute potrivite pentru o seara romantica in doi. De asemenea poti alege si fundaluri diferite si chiar si masina cu care au venit cei doi indragostiti.
Cuplul la patinoar - Iarna tocmai a venit si un minunat cuplu a iesit la patinoar. Pentru aceasta au nevoie de ajutorul tau ca sa le alegi o tinuta adecvata acestui sport.
Cuplul Twilight - O noua scena a filmului Twilight New Moon este pe cale de a fi filmata, de aceea in acest joc de imbracat vedete va trebui sa imbracam faimosul cuplu format din Edward si Bella.
Esme si Carlisle Cullen - Cuplul de vampiri format din Esme si Carlisle Cullen, din filmul care a colindat intreaga lume si anume filmul Twilight New Moon te asteapta in acest joc. Ajuta acest cuplu minunat, sa-si aleaga tinuta potrivita pentru o intalnire romantica.
Hermione si Harry Potter - Harry Potter si Hermoine din filmul Harry Potter Half Blood Prince formeaza un cuplu pe internet. Desi nu formeaza un cuplu in realitate, dupa parerea mea le sta bine impreuna. Alege tinuta amandurora si machiaza-i.
Maratonul Sarutului - Acest cuplu vrea sa se sarute la ora de sport insa antrenorul ii urmareste. Ajuta-i sa se sarute insa fara ca cineva sa-i observe.
Megan Fox si Brian Austin Green - Avem in fata doua celebritati bine cunoscute de noi, si anume Megan Fox care a jucat in mai multe filme, cel mai remarcabil fiind Transformers si Brian Austin Green, actor in Beverly Hills 90210. Care este parerea ta, sunt compatibili sau nu?
Miley Cyrus si Liam Hemsworth - De data aceasta in Famous Couples (cupluri faimoase) avem un cuplu minunat din filmul The Last Song, format din Miley Cyrus si Liam Hemsworth. Ce parere ai, le sta bine sau nu impreuna?
Orlando Bloom si Miranda Kerr - De data aceasta in cupluri faimoase avem ca si protagonisti un actor: Orlando Bloom din filmul Piratii din Caraibe care este indragostit lulea de modelul Miranda Kerr. Ce parere ai, le sta bine impreuna?
Tom Cruise si Katie Holmes - Tom Cruise si Katie Holmes, ambii actori in filme tari, formeaza un cuplu deosebit, avand o frumoase fetita pe numel Suri. Cele doua vedete au nevoie de o tinuta si un make up.
Ziua indragostitilor - De Valentines Day, cuplurile isi fac diverse cadouri pentru ca se iubesc. Va trebui sa alegi tinuta a unui cuplu foarte frumos. Sa vedem ce haine alegi din fiecare sertar al camerei.

(13 rezultate gasite)

spatiu
jocuri