Educatie, cultura, santatate si joaca la un loc

AI CAUTAT JOCURI PENTRU COPII - JOCURI GRIM - JOCURI PENTRU COPII

jocuri
jocuri
Barbie games

Ai cautat jocuri pentru copii dupa cuvantul cheie: jocuri grim

Caderea lui Grim - grim si-a pierdut sceptrul cu care putea face magii si a plecat in cautarea lui, sarind din cer... Va trebui sa colectezi bilele magice si sa-i bati pe monstrii care iti ies in cale.
Fata magnetica - In acest joc de pe cartoon network Billy a fost capturat de extraterestrii. Ajuta-l sa evadeze dar nu face prea mare taraboi ca sa nu se prinda extraterestrii.
Magii cu Bili si Mandi - Bili si Mandi au facut dezordine in toata casa in timp ce parintii lor au fost plecati la tara. Parintii se intorc in aceasta seara, iar tu va trebui sa cureti tot locul. Pentru aceasta grim a venit in ajutorul lor cu o carte de magii. Executa toate miscarile de magie pentru a curata intreg locul.
Paleste-l pe Grim - grim a provocat-o pe Mandy la un meci de dodgeball. Daca grim va castiga meciul, nu va mai trebui sa ii se supuna ei. Esti in rolul lui Mandy si trebuie sa-l palesti pe grim de mai multe ori, pana renunta.
Roller Coaster - Mandy, Billy si grim sunt in parcul de distractii si s-au suit pe un carusel, care la prima vedere parea plictisitor. Insa grim a facut o vraja si a transformat caruselul in ceva palpitant. Evita obstacolele si colectioneaza pachetele de sanatate si stelutele.
Schimbare malefica - In acest joc de pe cartoon network, personajele din Billy si Mandy sunt transpuse in mici iconite. Tu trebuie sa faci perechi a minim 3 iconite identice.
Shenae Sonya Grimes - Shenae Sonya grimes este o actita canadianca care s-a remarcat in serialul 90210, un serial asemanator cu popularul Beverly Hills. Alege-i o tinuta incantatoare la fel cum este si ea.

(7 rezultate gasite)

spatiu
jocuri