Educatie, cultura, santatate si joaca la un loc

AI CAUTAT JOCURI PENTRU COPII - JOCURI MISTERE - JOCURI PENTRU COPII

jocuri
jocuri
Barbie games

Ai cautat jocuri pentru copii dupa cuvantul cheie: jocuri mistere

Alex aventurierul - Alex iubeste aventurile de aceea s-a bagat in aceasta misiune secreta. Joaca si tu alaturi de Alex in Lost Marbles.
Camera cu dovleci - Esti incuiat intr-o camera plina cu dovleci. Unii dintre ei ascund litere sau indicii care te pot ajuta sa scapi din aceasta incapere.
Cutia neagra - O cutie neagra si o camera de tip emo. Sa vedem de poti descifra ce s-a intamplat aici, incercand sa adunci cat mai multe indicii si probe.
La scoala - Ultima ora la scoala pe care ai avut-o te-a plictisit asa de rau, incat ai adormit in timpul acesteia. Ai ramas singur in clasa, blocat, oare ce s-a intamplat?
Masinaria - Te afli inchis intr-o incapere in spatele caruia se ascunde un mare mister. Colecteaza indiciile, folosestele la timpul potrivit si dezleaga misterul.
Teroarea zombie - Este un joc gen Idiana Jones, esti un luptator care are ca arma un bici. Calatoresti printr-un cimitir vechi plin cu zombie, ai grija la capcane si descrifeaza misterul.
Tortuga - Te afli intr-o corabie pe jumtate putrezita, pirati si o harta care ascunde o comoara nepretuita. Afla misterul care se ascunde in spatele acestei corabii.
Tortuga 2 - Aventura continua in cel de-al doilea episod al jocului Tortuga. Dezleaga misterele ce se ascund in corabia piratilor.

(8 rezultate gasite)

spatiu
jocuri