Educatie, cultura, santatate si joaca la un loc

AI CAUTAT JOCURI PENTRU COPII - JOCURI PENTRU ADULTI - JOCURI PENTRU COPII

jocuri
jocuri
Barbie games

Ai cautat jocuri pentru copii dupa cuvantul cheie: jocuri pentru adulti

Ben 10 Tractorist - Ben 10 este acum, in acest joc cu masini, la volanul unui mare tractor. Desi pare ciudat, cursele de tractoare este noua sa pasiune, asa ca tu trebuie sa-l antrenezi deoarece esti foarte experimentat. Condu-l peste toate obstacolele care-i ies in cale si vei fi foarte apreciat de tanarul sofer.
Gnomeo and Juliet - In acest joc Gnomeo and Juliet, trebuie sa gaesti toate diferentele din imaginile oferite de ei in cel mai scurt timp posibil. Gaseste-le pe toate si termina jocul pentru a fi recompensat pe masura.
Marele Masacru - In acest joc esti un erou de razboi si acum trebuie sa-ti aperi patria. Infrange inamicii pe campul de razboi si nu ii lasa sa te doboare. Foloseste-te de diferite scheme de atac pentru a iesi viu de acolo.
Matematica Extrema - Arata-ne cat esti de inteligent in acest joc de matematica extrema si asfel il vei si ajuta pe snowboarder sa-si pastreze trasa ideala si sa faca trick-uri care vor primi un punctaj mare. Gandeste cat de repede poti si prezinta raspunsul corect la timp.
O Lume Mai Buna - Foloseste-te de acest joc pentru a face planeta o lume mai buna, scapand-o odata si pentru totdeauna de poluarea nociva care ne afecteaza viata de zi cu zi. Sari peste elementele poluatoare si culege bonusurile pentru a face un scor cat mai mare.
Sf Valentin cu Emma - In acest joc de gasit diferentele, ti se prezinta doua poze cu Emma, de ziua sfantului Valentin. Gaseste-le pe toate in cel mai scurt timp posibil. Daca vei facea aceasta vei fi recompensat pe masura.
Squash Online - Daca doresti sa te antrenezi la vre-un sport, noi iti oferim aceasta varianta online a sportului de Squash. Invinge-ti adversarul din acest meci pentru a ne demonstra cat esti de priceput la aceste sporturi.
Tras La TInta - In acest joc de tras la tinta, trebuie sa lovesti cat mai prceis tinta miscatoare cu sagetile fermecate. Trage si in bonusuri pentru a-ti facilita reusita. Nu irosii loviturile caci te va costa.

(8 rezultate gasite)

spatiu
jocuri