Educatie, cultura, santatate si joaca la un loc

AI CAUTAT JOCURI PENTRU COPII - JOCURI PENTRU COPII DE 5 ANI - JOCURI PENTRU COPII

jocuri
jocuri
Barbie games

Ai cautat jocuri pentru copii dupa cuvantul cheie: jocuri pentru copii de 5 ani

Aventura din Avatar - O noua provocare iti sta acuma in fata ochiilor tai. Avest joc este foarte bine conceput pentru toate clasele de oamenii. Cu siguranta ca ai vazut filmul Avatar unde creaturii ciudate sunt incarnate in fiinte umane. In acest joc tu va trebui sa te lupti pe mare cu un sarpe gigant care vrea sa te distruga. Condu cat de bine poti barca de lupta si incerca sa si ataci nu doar sa te aperi. Distractie Placuta.
Baseball Periculos - Folosete-te de bata de baseball pentru a trimite mingiile aruncate de prietenul tau nazdravan in geamurile de vis-a-vis pentru a face un punctaj cat mai mare. Urmareste geamul cu bonus si tinteste catre el insa nu ocolii nici celelalte elemente.
Fotbal 3D - Cu siguranta ca fiecare baiat indrageste fotbalul deoarece este un fotbal care ne uneste si ne face sa fim mai buni uni cu alti. Daca nu mai ai chef sa astepti pana la campionatul mondial atunci intra in aest joc de fotbal si creaza tu propriul campionat mondial. Alege echipa favorita si incerca sa dai cat mai multe goluri pentru a castiga finala campionatului.
Gnomeo and Juliet - In acest joc Gnomeo and Juliet, trebuie sa gaesti toate diferentele din imaginile oferite de ei in cel mai scurt timp posibil. Gaseste-le pe toate si termina jocul pentru a fi recompensat pe masura.
Lanseaza Robotul - Acest robot nu a fost niciodata faimos si nimic macar bagat in seama de ceilalti roboti. Pe cand lucra el la magazinul de haine, ceilalati roboti radeau cu nerusinare de el, insa el s-a decis sa isi ia un alt job mai bun. Cand au vazut ceilalati roboti ca el vrea sa progreseze, l-au aruncat intr-o gropa de gunoi. Ajuta acest robot sa iasa de acolo, propulsandu-l in aer si cat de departe posibil.
Puterea lui Batman - Batman este la un concurs de forta si de indemanare. El va trebuie sa treaca mai multe nivele zdorbind cu forta mainilor lui acele caramizi. Cand numaraul din acel cerc este destul de mare apasa Space pentru ca Batman sa isi poata lansa atacul.
Sandvis de Pui - Dupa o zi obosita de munca sau scoala un Sandvis de pui este intodeuna o bucurie. Daca vrei sa investi cum sa iti faci un sandvis delicios atunci nu mai sta pe ganduri si joaca-te acest joc. Prepara unul ca sa vezi cum iti iese.
Squash Online - Daca doresti sa te antrenezi la vre-un sport, noi iti oferim aceasta varianta online a sportului de Squash. Invinge-ti adversarul din acest meci pentru a ne demonstra cat esti de priceput la aceste sporturi.

(8 rezultate gasite)

spatiu
jocuri