Educatie, cultura, santatate si joaca la un loc

AI CAUTAT JOCURI PENTRU COPII - MICKEY DISNEY - JOCURI PENTRU COPII

jocuri
jocuri
Barbie games

Ai cautat jocuri pentru copii dupa cuvantul cheie: mickey disney

Bataia cu Perne - In acest joc, ai de condus o batalie intr Donald si mickey Mouse. Nu este una obisnuita ci una cu perne si cu alte jucarii. Nu te lasa batut de catre celelalte personaje disney.
Bucataria lui Minnie - Minnie Mouse si mickey Mouse s-au adunat in bucataria disney pentru a gati ceva mancare buna si ca desert prajitura. Pentru aceasta au nevoie de ajutorul tau ca sa le indici unde sunt anumite ingrediente.
Clubul lui Mickey Mouse - mickey Mouse te invita in clubul sau, sa joci alaturi de personajele disney precum: Pinochio, Winnie the Pooh sau Jasmine un joc de indemanare, dar si de logica.
Diferente in lunea Disney - Intra in minunata lume disney si gaseste diferentele intre pozele cu mickey si Minnie mouse. Nu te da batut daca unele sunt mai dificile
Mickey Mouse Soccer - In acest joc cu mickey Mouse trebuie sa il infrangi pe inamicul sau intr-un meci de fotbal. Meciul a trecut de prelungiri si s-a ajuns la penalty. Inscrie cat mai multe goluri si apara-le pe cele ale adversarului.
Minnie Mouse - Minnie Mouse, alaturi de mickey Mouse sunt creatii a celor de la Walt disney. Acum au nevoie de ajutorul tau in alegerea stilului de imbracare. Gaseste o tinuta potrivita pentru balul disney.

(6 rezultate gasite)

spatiu
jocuri