Educatie, cultura, santatate si joaca la un loc

AI CAUTAT JOCURI PENTRU COPII - PHINEAS SI FEARB - JOCURI PENTRU COPII

jocuri
jocuri
Barbie games

Ai cautat jocuri pentru copii dupa cuvantul cheie: phineas si fearb

Agentul secret Perry - Un nou joc cu Perry Ornitorincul din desenele de pe Disney cu phineas si fearb. Ca sa devii un agent secret tot mai bun trebuie sa faci exercitii zilnice. Pentru aceasta vei simula diverse misiuni date de seful tau. Trebuie sa impusti holograma Dr. Doofenschmirtz.
Candace din Phineas si Fearb - Sora baietilor phineas si fearb si anume Candace te asteapta in acest joc de sport. Fa surfing pentru a-l impresiona pe vecinul ei. Ai grija la obstacole si fa cat mai multe acrobatii.
Curse Phineas si Ferb - Creaza-ti propria masina dupa care tuneaz-o cu elemente turbo si de aspect. Se poate juca in doi, phineas contra fearb sau in unu doar cu unul dintre personaje. Obiectivul tau este sa termini cursa primul.
Diferente Phineas si Fearb - La fiecare nivel ai cate doua imagini cu mici diferentieri intre ele. Tu trebuie sa gasesti aceste diferentieri in cel mai scurt timp posibil. In aceste imagini sunt personajele tale favorite din phineas si fearb de pe Disney Channel.
Perry ornitorincul - phineas si Ferb au un submarin cu care vor sa salveze pestii pe care Doofenshmirtz incerca sa-i captureze cu un vartej.
Phineas si Fearb - phineas si fearb, personajele de pe Disney Channel, doresc sa evadeze din Mole-tropolis. Pentru aceasta au folosit un buldozer si au sapat in pamant. Au dat de niste camere cu diamante. Ajuta-i sa fure diamantele, dar ai grija la cartiele care le pazesc.
Phineas si Fearb iarna - phineas si fearb au creat o masinarie care arunca cu zapada. Trebuie sa faci ca bulgarii de zapada sa cada pe trambulina ta pentru a fi transportati mai departe. Daca vor cadea jos se vor topi.
Phineas si Fearb marinari - phineas si fearb au creat pe ziua de astazi o nava de pirati pe baza de magneti. Ajuta-i sa colecteze toate obiectele caracteristice marinei ...
Robotii ataca Phineas si Fearb - Robotii de pe alte planete vin sa atace planeta Terra. De aceea phineas si fearb trebuie sa salveze planeta. Arunca cu baloanele de apa in roboti pentru a-i electrocuta si a face scurt-circuit.
Skateboard Phineas si Fearb - Alege unul din cele trei personaje Disney si anume: phineas, fearb sau Isabella, dupa care alege locatia un vrei sa faci skateboarding. La fiecare level trebuie sa inveti o miscare noua de skateboarding...

(10 rezultate gasite)

spatiu
jocuri