Educatie, cultura, santatate si joaca la un loc

AI CAUTAT JOCURI PENTRU COPII - PORCUSOR - JOCURI PENTRU COPII

jocuri
jocuri
Barbie games

Ai cautat jocuri pentru copii dupa cuvantul cheie: porcusor

Duck Dodgers - Duck Dodgers si porcusorul si-au propus sa mearga in spatiu pe marte, dar si-au uitat cheile de la nava. Duck Dodgers il trimite pe porcusor dupa cheie ca sa le gaseasca.
Ferma amuzanta - Esti un porcusor cu aripi dintr-o ferma amuzanta si trebuie sa-ti distrugi inamicii arucand cu mere dupa ei.
Hambo - Hambo este un porcusor dragalas care are de trecut foarte multe de nivele in care indemanrea si precizia sunt singurele lucruri care trebuie folosite. Impusca ceilalti porcusori cu ce crezi tu ca este mai bine. Distracite placuta.
Porcul Ciobanesc - Ciobanul si-a cumparat de curand numeroase oi, insa nu se poate descurca cu toate, de aceea trebuie sa le ghidezi cu ajutorul porcusorului catre portile in care ele trebuie sa intre. Nu le negliza pe nicuna si incearca sa faci aceasta misiune cat de repede.
Porcusorul Hazliu - Alege-i o tinuta adecvata porcusorului hazliu. El s-a saturat de viata la ferma si a venit la oras, insa stie ca nu se putea plimba pe strazi gol golut. Ajuta-l cu o tinuta demna de orice strada din orice oras.
Spitalul de Animale - Aceasta este un joc cu animale in care tu va trebui sa fi foarte rapid si atent. In calitate de asistent tu va trebui sa duci toate animalele la doctor pentru a fi consultate, iar apoi sa le duci unde iti va spune doctorul. Trateaza toate animalele daca le iubesti.
Visul Porciilor - Cu toti stim ca fiecare porc viseaza sa poate zbura. In acest joc avem un porcusor distractiv care incearca sa zboare cu ajutorul catorva baloane cu heliu. Intra in joc si ajuta acest porcusor sa zboare cat mai mult. Distractie placuta.
Vsiul unui Porcusor - Acest porcusor este foarte dragalas de aceea am creat un joc de cautat diferente cu el pe internet. Incerca sa gasesti toat diferetele pe care ti le-am dat pentru a termina tot jocu. Alege la cat cat de greu vrei sa fie. Succes.

(8 rezultate gasite)

spatiu
jocuri