Educatie, cultura, santatate si joaca la un loc

AI CAUTAT JOCURI PENTRU COPII - PRINTESA SI BROSCOIUL - JOCURI PENTRU COPII

jocuri
jocuri
Barbie games

Ai cautat jocuri pentru copii dupa cuvantul cheie: printesa si broscoiul

Carti magice - Vrajitorul cel rau din printesa si broscoiul te invita la un joc de carti. Este un joc de memorie, trebuie sa reti locul unde a fost ultima carte care se potriveste cu cartea ce ai intors-o. Formeaza perechi de doua carti identice cu personajele din acest desen animat.
Printesa si Broscoiul - Un nou joc Disney pentru copii, cu personaje din desenele animate Princess and the Frog (printesa si broscoiul). De data aceasta printul a fost fermecat si transformat intr-un broscoi hidos. Pentru a-l transforma la loc intr-un print chipes, printesa Tania va trebui sa-l sarute de mai multe ori pentru ca vraja sa dispara. Ai grija cand il saruti, sa nu te vada tatal tau, regele.
Printesa si broscoiul - Intra in joc si ajuta-o pe printesa sa aleaga ingredientele potrivite pentru a prepara licoarea care trebuie sa ii transforme iubitul din broasca in om.
Printesa Tiana si broscoiul - Povestea printesei Tiana si a printului care a fost transformat intr-o broasca hidoasa de maleficul vrajitor, revine si in acest joc. Va trebui sa le dai umpic de culoare, printesei si broscoiului pentru ca totul sa prinda viata.
Tiana si Tiara - Tiara i-a promis viitoare printese o rochie foarte frumoasa pentru bal, dar pentru aceasta ea va trebui sa curete palatul bogatasei Tiara. Se pare ca va fi mult de lucru pana diseara...

(5 rezultate gasite)

spatiu
jocuri