Educatie, cultura, santatate si joaca la un loc

AI CAUTAT JOCURI PENTRU COPII - RIHANNA - JOCURI PENTRU COPII

jocuri
jocuri
Barbie games

Ai cautat jocuri pentru copii dupa cuvantul cheie: rihanna

Diva Rihanna - Rolul tau in acest joc dress-up este de stilistul Rihannei. Trebuie sa o machiezi si sa o coafezi cum poti tu mai bine, incat la sendinta foto sa primeasca numai cuvinte de lauda
Hollywood Hall of Fame 2 - Vedetele de la Hollywood: Hannah Montana, rihanna si Zac Efron te asteapta in partea a doua a jocului Hollywood Hall of Fame.
Rihanna - rihannah se pregateste de un nou concert pe care il va avea in Romania, insa nu cunoaste deloc cultura si traditia din Romania, asa ca te-a ales pe tine sa-i fi stilistul ei. Va trebui sa-i alegi o tinuta si o frizura corespunzatoare.
Rihanna Dress Up - Dupa relatia cu James Brown, rihanna s-a maturizat foarte mult si sustine ca vrea sa intalnesca dragostea pereche pana la varsta de 30 de ani. Alege-i o tinuta cu care sa iasa in evidenta...
Rihanna Dress Up Game - Vedeta voastra favorita rihanna va aparea pe coperta reviste Rolling Stone in aceasta vineri. Sedinta foto va avea loc maine asa ca are nevoie de ajutorul tau pentru a gasi niste haine noi si costumatii pe masura pentru acest eveniment. Gaseste cele mai potrivite haine pentru tanara vedeta Pop dar tine minte ca se vor face mai multe fotografii asa ca vei putea jongla cu accesoriile si hainele. Lasa-ti frau liber imaginatiei si fa ceva frumos.

(5 rezultate gasite)

spatiu
jocuri