Educatie, cultura, santatate si joaca la un loc

AI CAUTAT JOCURI PENTRU COPII - STRUMFI - JOCURI PENTRU COPII

jocuri
jocuri
Barbie games

Ai cautat jocuri pentru copii dupa cuvantul cheie: strumfi

La gatit cu strumfi - Ai facut cunostinta cu strumful Greedy Smurf? Daca nu, atunci trebuie sa sti ca ii se mai spune si mancaciosul. Cativa din strumfi vor arunca cu mancare de sus, iar tu va trebui sa o prinzi pe un platou de mancare.
Masina lui Smurf - Bun venit in atelierul auto al strumfilor de pe taramul elfilor. Trebuie sa asamblezi o masina de curse din diverse piese. Crezi ca esti in stare de asa ceva? Daca nu, lasa pe altul.
Smurfette Dress Up - Cea mai frumoasa strumfita, de pe taramul strumfilor are nevoie de o tinuta speciala pentru o seara speciala si anume: seara balului. Sa vedem daca vei reusi sa creezi panic, in randul masculilor cu tinuta aleasa...
Strumfii si diferentele - strumfii, vechile personaje animate te invita la un joc de observat si gasit diferentele intre doua imagini aproape identice. Aminteste-ti prin aceste imagini ce ghidusii au mai facut, asta daca le-ati vazut si aveti ceva varsta...
Strumful inteligent - Ti-l mai aduci aminte pe Brainy Smurf din echipa strumfilor? Daca nu, trebuie sa sti ca lui ii se mai spune si super inteligentul. El este singurul din sat care poarta ochelari. Ceilalati strumfi nu il simpatizeaza... arunca cu mingi in el.

(5 rezultate gasite)

spatiu
jocuri