Educatie, cultura, santatate si joaca la un loc

AI CAUTAT JOCURI PENTRU COPII - TIMON SI PUMBA - JOCURI PENTRU COPII

jocuri
jocuri
Barbie games

Ai cautat jocuri pentru copii dupa cuvantul cheie: timon si pumba

Bile cu Timon si Pumba - Cele doua personaje Disney din Lion King si anume timon si pumba, fac intrecere. Aceasta intrecere consta in cat de multi gandaci pot sa manance fiecare. Trebuie sa formezi perechi a cate minim 3 gandaci de aceiasi culoare pentru a-i putea manca.
Intrecere Timon si Pumba - Esti timon din Lion King si faci intrecere cu porcul pumba intr-un joc de logica cu gandaci. Ai grija sa nu fi tu pierzatorul acestei competitii... Fa diverse mutari, iar cel care are mai multi gandaci de aceiasi culoare este castigator.
Tak si Puterea lui Juju - Tak si Juju sunt niste personaje foarte asemanatoare cu timon si pumba numai ca acestia sunt mai puternici. In acest joc tu va trebui sa il calaresti pe Juju foarte bina ca sa nu cumva sa cadeti si sa va loviti. Distreaza-te de minue cu aceste personaje noi.
Timon si Pumba - Un nou joc Disney cu niste personaje vechi si anume timon si porcul pumba. Este un joc de sport gen sarituri cu skateboard, doar ca in loc de placa de skateboard ai niste gandaci sub picioare si in loc de rampa este un copac. Bafta la sarituri!
Timon si Pumba alfabetul - Personajele din desenele animate pentru copii Lion King te invita la un joc educativ. timon si pumba au nevoie de ajutorul tau. Cei doi trebuie sa-l invete pe micutul leu alfabetul. Descopera toate litere din imagine, dupa care predale lui Lion King.
Timon si Pumba Bug Blaster - Faimoasele personaje din Lion King isi fac aparitia in acest joc minunat. Chiar daca de mult timp nu am mai avut ocazia sa vedem desene cu timon si pumba, acuma ne putem delecta cu un joc in care acesti doi sunt protagonsitii. Distracite placuta.

(6 rezultate gasite)

spatiu
jocuri