Educatie, cultura, santatate si joaca la un loc

JOCURI CU JOCURI CU FORME - JOCURI PENTRU COPII

jocuri
jocuri
Barbie games

Aici puteti gasi jocuri pentru copii dupa eticheta: jocuri cu forme

Creaza-ti robotul Transfomers - Echipa Transformers te asteapta sa le creezi un nou robot, dupa bunul tau plac. Alege din fiecare parte a robotului si fa-i o textura potrivita. Poti sa creezi trei roboti noi.
Integreaza diferite forme - Acesta este cel mai nou joc de logica cu forme geometrice. Daca crezi ca poti sa faci fata acestui joc atunci intra in el si integreaza diferite forme geometrice in alte forme geometrice. Fi atent sa indeplinesti numarul necesar pentru a trece la un alt nivel.
Integreaza formele - In acest joc trebuie sa integrezi un anumit numar din diferite forme geometrice intr-un cerc, dar fara sa depasesti deloc suprafata lui. Crezi ca poti reusi sa ajungi foarte departe?
Misiune Transformers - Echipa Transfomers are nevoie de tine. Alege planeta unde doresti sa activezi, si transforma-te sub diferite forme cum ar fi: robot, masina de pompieri sau nava robot si colecteaza toate cutiile cu 5 points sau semnul intrebarii pentru ca acolo se afla raspunsurile la intrebarile acestei misiuni.
Nano - Un joc care iti pune indemanarea la incercare. Trebuie sa muti aceasta forma dreptunghiulara in locul indicat de sageata. Ai grija sa nu o arunci jos in timp ce o muti.
Tirul din Transformers - O noua adventure te astepta, intra in acest joc si distreaza-te de minune conducand tirul din Transformers. In acest joc ti vei fi practic un sofer de tir care duce marfa dintr-un loc in alta. Ai grija mare la denivelari ca nu cumva sa rastorni marfa si sa iei totul de la inceput. Din pacate acest tir nu se transforma in robot in acest joc deoarece singurul obiect este de a cara marfa.
Transformers - Batalia pentru pamant tocmai s-a incheiat, insa batalia pentru Univers abia a inceput. Robotii Transformers au pornit sa lupte impotriva fortelor raului care vor sa cucereasa intreg universul si sa-i faca robi pe locuitorii planetelor. Sa vedem ce are de spus Transformers.
Transformers atacati - Baza de mina gasita de robotii Transfomers este atacata. Ei au instalat acolo lansator de rachete, in caz ca aceasta mina va fi atacata. Va trebui sa pazesti mina, tragand in echipele de colectare a aurului. Ai grija sa nu distrugi singur aceasta mina.
Transformers Race - Un nou joc este acuma la dispozitia dumneavoastra. Punctul culminant al acestui joc sunt cursele cu masini. Toti roboti din transformers concureaza cot la cot pentru a vedea care este mai rapid. Alege-ti favoritul si incerca sa il ajuti sa castige. Distractie placuta.
Transformers Revenge of the Fallen - Batalia dintre robotii invinsi si robotii dreptatii continua si in acest joc cu Transformers Revenge of the Fallen. Tu faci parte dintre autobotii buni si trebuie sa aperi planeta Terra de fortele raului. Transforma-te in robot pentru a ataca la sol si in avion pentru a ataca in aer.

(10 rezultate gasite)

spatiu
jocuri