Educatie, cultura, santatate si joaca la un loc

JOCURI CU JOCURI CU MUTARI - JOCURI PENTRU COPII

jocuri
jocuri
Barbie games

Aici puteti gasi jocuri pentru copii dupa eticheta: jocuri cu mutari

Artele martiale - Artele martiale reprezinta un sistem complex de tehnici de lupta, cu sau fara arme, însusit la nivel individual. Trebuie sa lupti impotriva altor oponenti si sa-i ghicesti mutarile.
Clash of the Idiots - Alege personajul favorit din desenele animate Ed, Edd n Eddy de pe cartoon network si intra intr-o lupta de wrestling cu campioana. Fiecare meci are minim 5 runde. Va trebui sa snopesti adversarul cu miscari de wrestling.
Diamantele 2 - De data aceasta diamantele sau transformate in niste pietre rotunde si pretioase. Formeaza perechi a cate minim 3 pietre de aceiasi culoare si evolueaza.
Nano - Un joc care iti pune indemanarea la incercare. Trebuie sa muti aceasta forma dreptunghiulara in locul indicat de sageata. Ai grija sa nu o arunci jos in timp ce o muti.
Razboiul lumii - Un super joc de strategie cu echipe militare. Trebuie sa castigi cat mai multe teritorii pentru a cucerii lumea, alege de partea cui vrei sa fii ...
Spioanele sah online - Un nou joc jetix de logica, care seamana foarte bine cu un joc de sah, cu personajele noastre favorite si anume Spioanele. Sam, Clover, Alex si inca o spioana te va ajuta sa invingi fortele raului intr-un joc de sah deosebit. Fiecare dintre spioane are o directie de mutare anume.
Table pe net - Cel mai tare joc de table online il intalnesti aici. In acest joc poti sa joci impotriva altor player din intreaga lume. De asemenea poti juca si impotriva calculatorului sau a unui prieten din preajma. Joaca table multiplayer si devin-o cel mai bun!

(7 rezultate gasite)

spatiu
jocuri