Educatie, cultura, santatate si joaca la un loc

JOCURI CU JOCURI CU POWER RANGERS - JOCURI PENTRU COPII

jocuri
jocuri
Barbie games

Aici puteti gasi jocuri pentru copii dupa eticheta: jocuri cu power rangers

Antrenament Power Rangers - De data aceasta echipa power rangers este la un nou antrenament. In acest joc simulator, trebuie sa tragi in tintele care vor aparea pe ecran cu forta necesara. Ai ca arma un fel de arc special care foloseste magia.
Curse cu Power Rangers - Echipa power rangers - forta mistica te invita la o intrecere cu scuterele. Trebuie sa-ti intreci prietenii si colegii echipei power rangers si sa termini pe primul loc.
Eroi pe Motociclete - In acest joc vei vedea cum cei mai tari eroi din desenele animate se vor intrece cot la cot cu motocicletele personale. Ia-ti si tu un erou pentru a intra in competitie cu el. Poti alege dintre Naruto, Avatar, Ben 10 sau unul din power rangers. Conduci cu viteza insa ai mare grija sa nu te rastori. Termina pe locul intai toate nivelele pentru a termina acest joc frumos.
Power Ranger ATV - In acest joc o sa ai ocazia sa te distrezi de minuen cu un ATV supeerb. Este echipat cu tot felul de protectii astfel incat nu o sa poti cadea de pe el incercand sa faci scheme. Fiind personajul rosu din echipa powerrangerilor tu va trebui sa iti demonstrezi calitatiile tale de lider. Distractie placuta.
Power Rangers - Pentru fanii power rangers, un joc de actiune in care bati tot ce intalnesti in cale.
Power Rangers Dino Gems - Echipa power rangers Dino Thunder se pregatesc de un nou antrenament. Esti unul dintre dinozaurii roboti power rangers si trebuie sa colectezi toate bulinele de pe harta pentru a trece la nivelul urmator in cel mai scurt timp.
Power Rangers forta mistica - Un nou joc jetix cu personajele din power rangers Forta mistica. Esti unul dintre oamenii power rangers si iti faci antrenamentul de zi cu zi. Trebuie sa blochezi atacurile inamicului cu forta mistica. Ai voie la 3 ratari.
Power Rangers in viteza - power rangers sunt mere acolo unde trebuie sa fie si de fiecare data isi fac datoria. Nimeni nu stie inca care este cel mai bun dintre ei, de aceea am creat acest joc ca tu sa faci diferenta si sa iti dai seamana carei mai bun. Ajuta-ti preferatul sa castige cursa cu motocilete pe locul 1 si sa demonstreze ca este mai mai rapid si cel mai capabil de primul loc.
Power Rangers Mystic Force - Faci parte din echipa power rangers Forta Mistica si esti prins intr-un labirint cu mai multi inamici din lumea magica. Trebuie sa colectezi cheia din harta dupa care sa mergi catre poarta ce duce la urmatorul nivel. Daca intalnesti un raufacator in cale ataca-l cu forta mistica.
Roboti Power Rangers - Echipa power rangers s-a transformat intr-un super robot Megazord. Misiunea ta este sa-ti elimini toti adversarii care au dat foc cladirilor. Intre timp ce-ti bati adversarii va trebui si sa stingi focurile care ard pe cladiri.

(10 rezultate gasite)

spatiu
jocuri