JOCURI PENTRU COPII
Link Sponsorizat
L0GIN JUCATORI

User

Parola

Tine Minte

Nu esti membru inca?

PUBLICITATE

Top Jucatori
Cautari jocuri pe Site
Ai cautat jocuri pentru copii dupa cuvantul cheie: jocuri miniclip

Tenis Icon
3 Stars Icon
Tenis
Va invitam sa participati gratuit la un turneu de tenis de camp.Tenis este un joc 3d oferit de miniclip.com
Alergatorul Icon
4 Stars Icon
Alergatorul
Miniclip ne serveste astazi portia de adrenalina prin jocul Alergatorul. Un joc 3d cu o grafica excelenta, unde trebuie sa ajuti unul din cei mai buni sportivi sa castige concursul de "free-running"
Transformer 3 Icon
3 Stars Icon
Transformer 3
In acest joc miniclip trebuie sa ajuti un robot care are capacitatea de a se transforma, distrugi alti roboti diabolici care vor sa transforme oamenii in sclavi.
Taxi Driver Icon
3 Stars Icon
Taxi Driver
In acest joc din categoria de jocuri miniclip, esti un sofer de taxi care trebuie sa stranga bani transportand clientii dintr-o parte in alta a orasului.
Age of Speed Icon
0 Stars Icon
Age of Speed
Miniclip a lansat de curand un super joc in categoria lor de jocuri masini.Age o speed un joc cu o grafica 3d in care participi la un concurs de masini unde pentru a trece la urmatorul nivel trebuie sa termini pe primul loc.Aduna bonusurile si armele de pe traseu.
Karts Icon
0 Stars Icon
Karts
Termina cursa pe primul loc in acest joc miniclip pentru a castiga marele trofeu.Colecteaza bonusurile pentru a castiga cat mai multe puncte.
Arcasul Icon
3 Stars Icon
Arcasul
Esti maestrul arcas in acest joc de tras cu arcul oferit de miniclip.Loveste tintele inainte de expirarea timpului.Cel mai frumoase si interesante jocuri miniclip le gasesti numai pe site-ul nostru.
Taietorii de Lemne Icon
3 Stars Icon
Taietorii de Lemne
Astazi va propunem un joc excelent in pagina de jocuri miniclip unde participi la campionatul mondial de taiat lemne.Incearca sa castigi mult ravnita medalie de aur,folosindu-te pentru aceasta de abilitatile tale.Dovedeste-ne ca esti cel mai bun profesinist.
Paienjenii Icon
0 Stars Icon
Paienjenii
Ajuta-ti prietenii sa distruga paienjenii in acest joc de la miniclip. Plaseaza gargaritele in locuri strategice, iar apoi sa click penru a le detona. Elimină toţi păianjenii pentru a merge mai departe.
Vasleste Icon
0 Stars Icon
Vasleste
Da,acesta este dupa parerea mea unul din cele mai bune jocuri miniclip de pana acum. Un joc cu o grafica demna de jocurile pentru pc unde trebuie sa vaslesti in josul apelor extrem de repezi. Obiectivul jocului este sa treci de terenul accidentat, dar si de cascade.
Ice Breakout Icon
1 Star Icon
Ice Breakout
In acest miniclip online de iarna, doi pinguini vor sa sparga gheata de deasupra lor, dar pentru aceasta au nevoie de ajutorul tau. Hai sa-i ajutam sa sparga gheata, pentru a trece la nivelul urmator.
1
© xjocuripentrucopii.com. Toate drepturile rezervate. - Politica de confidentialitate